head_banner

Nūhou

ʻIke ʻoe i ka ʻokoʻa ma waena o ka colposcopy a me ka hysteroscopy?

ʻO ka ʻokoʻa ma waena o ka colposcopy a me ka hysteroscopyhōʻike nui ʻia ma nā ʻano ʻelua: kaʻike ʻia ka maʻia me kanā hana kōkua like ʻole. ʻO ka colposcopy a me ka hysteroscopynā hoʻokolohua maʻamau i hoʻohana ʻia i ka gynecology, e pāʻani ana i kahi kuleana nui i kaka hōʻoia, ka mālama ʻana, a me ka hoʻihoʻi ʻana i ka wānana of nā maʻi gynecological.

Heʻokoʻa kaʻikeʻana i nā maʻi: ʻO Colposcopyua hoohana nui iaʻike i nā ʻeha o ka ʻōpū o waho, ka ʻōpū, a me ka pūpū.ʻO Colposcopyhehana hoonui, ka meahikie nānā pono i nā ʻehaʻo ia hoʻiʻike ʻole ʻia e ka maka,ʻano mālie, a i ʻoleloaʻa nā ʻeha liʻiliʻi. Eia kekahi, hiki ke lawe i ka biopsy cervical ma lalo o ka colposcopyhāʻawi i kahi kūlana pololeia nui loahoʻomaikaʻi i ka wikiwiki o ka ʻike ʻana i nā ʻeha; Hysteroscopy, ma ka ʻaoʻao ʻē aʻe, ke hoʻokomo nei i kahi hysteroscope ma o ka ʻōpū a me ka pūpū i loko o ka lua o ka ʻōpū. ʻO kāna kumu nuiʻike i nā ʻeha i loko o ka ʻōpū o ka ʻōpūaauwai cervical, e 'ae ai i ka 'ike maopopo o ka lua o ka uterine a pau a me ka noho 'ana o na mea haole, ma'i koko, a me na mea e ae i loko o ka lua, e like me ka submucosal fibroids, polyps, a me na hoololi pathological i ka endometrium. Hiki i kēia mau ʻikeʻike maopopo ʻiamalalohysteroscopy.

Nā hana kōkua like ʻole:ʻO Colposcopyhiki ke hoohana noka nānā hou ʻana i nā maʻi ʻāʻī ma hope o ka mālama ʻana, ka mea hikie nānā pono i ke kūlana o ka mālama ʻana i ka ʻōpū. I ka manawa like, hiki ke hoʻohana noka mālama ʻana i ka maʻi maʻi a me ka mālama ʻana i nā maʻi maʻi cervical a me ka maʻi maʻi cervical.Hysteroscopyhiki ke hoʻohanano ka nui o na lapaau kokua, e like me ke oki wehe polyp, submucosal myomectomy, wehe i ke koena o na apo intrauterine, a me ka hookolokolo pathological o ka endometrium ma lalo o ka hysteroscopy. Kahi mea hou aʻe,hysteroscopyhiki no hoinā deformations kūpono,me nā kaʻina hana maʻamau e like me ka ʻoki ʻoki ʻana o ka uterine septum.Hysteroscopy is hoʻohana nui ʻiama ka hana lapaʻau. ʻO ka mea maʻamau, inā he kānalua nā ʻeha i loko o ka ʻōpū a i ʻole ultrasound e hōʻike ana i nā kūlana ʻino i ka endometrium, hiki ke hana ʻia ka hysteroscopy e hoʻomaopopo i ke kūlana intrauterine ma mua o ka mālama ʻana.

ʻōnaehana hysteroscope

Ma muli o ke komo ʻana o ka colposcopy a me ka hysteroscopy i loko o ka ʻōpū, ʻōlelo ʻia nā wahinee hoʻokolokolo ma hope o ka pau ʻana o ko lākou wā ʻeʻe a maʻemaʻe ke koko. No na wahineme ka haʻi haʻi ʻole, pono no hoi epale i ka manawa kokoe like me ka hiki. No na wahineme na auwai ololi loa, hysteroscopy meaʻaʻole ʻōlelo ʻiae pale aku i ka poino o ke auwai.


Ka manawa hoʻouna: Apr-29-2024